Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Du er velkommen til Fotografikursers Nytårskur Søndag 13 Jan 2019 Århus

13. januar kl. 10:30 - 15:30

Gratis

Tilmelding på linket her:

https://www.eventbrite.com/e/fotografikursers-nytarskur-tickets-53282930680?aff=ebdssbdestsearch

 

Fotografikurser’s Nytårskur er vores måde at give noget tilbage. 2018 har været et fantastisk år for os, og vi er glade for, at der er så mange der vælger at finde vejen ind i fotografiet gennem os. Derfor inviterer vi jer alle til en festlig dag på Naturhistorisk Museum, hvor der vil være mulighed for at høre foredrag med spændende fotografer, møde andre kursister, nørde fotografi og næsten helt sikkert også vinde et eller andet.

Vi arbejder hårdt på at få programmet klar – men indtil videre kan vi kun love at det bliver godt. Detaljer kommer på efterhånden som vi kender dem. Indtil videre ser det sådan her ud:

Med Arktis gennem kameraet

v/ biolog og seniorforsker ved Århus Universitet Peter Bondo Christensen

Nordøstgrønland er et af verdens mest øde og barske områder. Kulden kravler under 50 frostgrader om vinteren, og sommeren er overstået på få uger. Men klimaforandringerne rammer særlig hårdt i det følsomme arktiske økosystem. Gletsjere og indlandsisen er allerede kraftigt på retur, og havisen i området svinder ind med foruroligende fart.

Med billeder og film tager biologen Peter Bondo os med rundt i den ekstreme verden. Vi dykker under havisen og ser en forunderlig verden af liv selv om vandet er iskoldt. Og som en af de første i verden dykker vi med den mægtige hvalros.

Vejen til det bedre billede

I år er Fotograf Ann Malmgren’s indslag et decideret kursus foredrag i ”Vejen til det bedre billede”. Hvor du vil få en forståelse for billedskabelsen. Med tips til komposition, beskæring, redigering, farveholdning, idé, teknik og meget mere. Kort sagt en gennemgang af nogle af de elementer der indgår i skabelsen af det gode billede.

Det er gratis at deltage på selve Nytårkuren, men det kræver at du køber billet til Naturhistorisk Museum (gratis adgang hvis du er under 18). Kom gerne omkring kl. 10 da vi sidder klar i salen og går igang præcis 10.30. Det er en fordel, hvis du har lige penge med til entre. I år vil der være mulighed for at købe både nye og brugte fotobøger begivenheden – så det kan være du også vil have lidt ekstra kontanter i baglommen.

Der er mulighed for at spise medbragt mad i frokoststuen på museet – så medbring gerne madpakke.

Detaljer

Dato:
13. januar
Tidspunkt:
10:30 - 15:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.eventbrite.com/e/fotografikursers-nytarskur-tickets-53282930680?aff=ebdssbdestsearch

Sted

Naturhistorisk museum Århus
Ved Naturhistorisk museum Århus + Google Map