Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fotografisk Grundkursus weekend – Fyn / Sanderumgaard d. 9 & 10 Juni 2018

9. juni 2018 kl. 09:00 - 10. juni 2018 kl. 16:00

Fotografisk Grundkursus er til dig, som elsker at fotografere, men som føler at du har brug for viden og inspiration for at komme videre fra de hurtige snapshots og grøn auto. Det er til dig som har købt et avanceret digitalt kamera, men som føler at manualen er uoverskuelig, uforståelig eller bare virkelig kedelig. Det er et fotokursus, hvor du bliver undervist af to professionelle fotografer, som ved, hvad der skal til for at skabe gode fotografier.

På de to dage Fotografisk Grundkursus lærer du alle grundbegreberne – og mere til. Og vi har tid nok til virkelig at gå i dybden i en blanding af oplæg og praktiske øvelser. For det handler om at få det i fingrene. Om at mærke det på egen krop og se det gennem egen søger.

Det her er et kursus der handler om meget mere end teknik. Hos os binder vi altid det tekniske sammen med det æstetiske. I sidste ende er formålet at hjælpe dig til at skabe bedre billeder – hvad enten du fotograferer dine børn, landskaber, på rejser, portrætter, blomster, streetfotografi eller noget helt sjette.

Detaljer

Start:
9. juni 2018 kl. 09:00
Slut:
10. juni 2018 kl. 16:00
Hjemmeside:
http://www.fotografikurser.dk/products-page/grundkurser/fotografisk-grundkursus-weekend-fyn-9-10-juni-2018/

Sted

Den Romantiske Have
Sanderumgaardvej 150
5220 Odense SØ , Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.sanderumgaard.dk