Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fotoweekend i Mols Bjerge – Fre. aften d. 22. – 24. september 2017 – Macro, mærkeligt lys og hemmelige verdener

22. september 2017 kl. 17:30 - 24. september 2017 kl. 16:00

Fotokursus fra Fredag aften d. 22 til søndag d. 24 September i Nationalpark Mols Bjerge. Vi kan formidle køremulighed med andre kursister fra Kbh.

Det er efterhånden en fast tradition for fotografikurser, at vi i efteråret holder en fotoweekend i Nationalpark Mols Bjerge – med overnatning i det legendariske Mols Laboratorium. Og det gør vi igen i 2017.

Det er også en tradition, at temaet for weekenden skifter fra år til år. Og i år er temaet – macro, mærkeligt lys og hemmelige verdener. Så vi skal helt ned i detaljerne og ud i de fotografiske ekstremer. Her får du mulighed for at blive undervist teknik og praksis omkring macrofotografi, lyssætning og opstillinger i miniformater – kombineret med konkrete opgaver ude i naturen eller inde i studierne på Mols Laboratoriet.

Weekend i Mols Bjerge er for alle med en interesse i fotografi og natur. Udover de fastlagte opgaver vil du også få mulighed for at gå på opdagelse i den smukke natur, fotografere storslåede morgenstunder og smukke aftener, og naturligvis nyde samværet med de mange fotografer der deler din interesse.

Vi har sagt det før – og vi vil sige det igen – det her vil du altså ikke gå glip af!

 

 

Detaljer

Start:
22. september 2017 kl. 17:30
Slut:
24. september 2017 kl. 16:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
http://www.fotografikurser.dk/products-page/weekendkurser/weekend-mols-bjerge-22-24-september-2017-macro-maerkeligt-lys-hemmelige-verdener/

Sted

MOlslab