Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fotoweekend i Mols Bjerge – Fredag aften d. 7. – 9. september 2018 / tema: Blitz, bjerge og billedstorm

7. september 2018 kl. 18:00 - 9. september 2018 kl. 16:30

Bjergene kalder! Det er efterhånden en fast tradition for fotografikurser, at vi i sensommeren holder en fotoweekend i Nationalpark Mols Bjerge – med overnatning i det legendariske Mols Laboratorium. Og det gør vi igen i 2018 fra fredag aften til søndag eftermiddag i september.

Det er også en tradition, at temaet for weekenden skifter fra år til år. Og i år er temaet – Blitz, bjerge og billedstorm. Denne weekend får du bla. mulighed for at blive undervist i teknik og praksis omkring flashfotografi, lyssætning og opstillinger. Og at styre blandingen af flash / dagslys- kombineret med konkrete opgaver ude i naturen, bjergene eller inde i studierne på Mols Laboratoriet, til de opgaver der bliver givet. Kan du deltage uden flash? Ja, selvfølelig for vi kommer til at lave masser af gode og sjove billeder, også uden flash. Og vi skal traditionen tro også lege med lys. Vi skal lave landskabsfotografering med lys og meget, meget  mere. Programmet er stadig under udarbejdelse – følg med her på siden efterhånden som der kommer flere detaljer på. Èn ting lover vi dig allerede nu: det bliver ikke kedeligt!

Weekend i Mols Bjerge er for alle med en interesse i fotografi og natur. Udover de fastlagte opgaver vil du også få mulighed for at gå på opdagelse i den smukke natur, fotografere storslåede morgenstunder og smukke aftener, og naturligvis nyde samværet med de mange fotografer der deler din interesse.

Vi har sagt det før – og vi vil sige det igen – det her vil du altså ikke gå glip af!

Detaljer

Start:
7. september 2018 kl. 18:00
Slut:
9. september 2018 kl. 16:30
Hjemmeside:
http://www.fotografikurser.dk/products-page/weekendkurser/weekend-mols-bjerge-september-2018-blitz-bjerge-billedstorm/

Sted

Nationalpark Mols Bjerge