Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sommerkursus: Blomsterfotografi og makrofoto del 1+2 / 4 dage ved havet fra d. 2 til d. 5 August 2018

2. august 2018 kl. 09:30 - 5. august 2018 kl. 15:00

4 dages fotokursus ved havet og i fantastiske haver. Dette er et af vores populære fotokurser for fotograferende blomsterelskere. Hver dag kommer du ud i en ny fantastisk have og bliver undervist i blomster og makrofotografering af en af danmarks professionelle blomsterfotografer.

Velkommen til fire intensive dage, hvor vi dykker ned i blomsternes univers. Det kommer til at handle om poesi, farver og skønhed – og at finde blomsternes udtryk, fange lyset og arbejde med kompositionerne og kameraets muligheder for at kunne skabe de mest fantastiske blomsterfotografier.

Der er max. plads til 8-9 deltagere – så du er sikker på at kunne få individuel sparring og masser af mulighed for at arbejde med dine egne vinkler på blomsterfotograferingen.

Forudsætninger: Alle kan deltage uanset hvilket niveau du fotograferer på. Du skal bare have lyst til at fotografere og have en glæde ved at fotografere blomster. Se længere nede hvad du skal medbringe for at deltage.

Du vil blive undervist af Ann Malmgren der har 40 års virke bag sig som professionel fagfotograf. Og hendes største passion er blomsterfotografiet.

Detaljer

Start:
2. august 2018 kl. 09:30
Slut:
5. august 2018 kl. 15:00
Hjemmeside:
http://www.fotografikurser.dk/products-page/blomsterfotografi/blomster-makrofoto-sommerkursus-ved-havet-aug-2018/