Fotowalks, foredrag og andre gratis arrangementer

Hos Fotografikurser elsker vi fotografi. Udover vores kurser holder vi også en del forskellige arrangementer, hvor man kan komme til at møde os, og en masse andre fotografiinteresserede.

Fotowalks / photo walks

En fotowalk (photo walk, fotovandring) er når en gruppe af fotografer mødes et bestemt sted og et bestemt tidspunkt for at tage billeder. På vores fotowalks vil man kunne møde os, spørge om gode råd – eller bare nyde at være sammen med en masse fotografer. Vi prøver at vælge steder og tidspunkter, hvor det er interessant at fotografere. En fotowalk er ikke undervisning – det er nærmere en social begivenhed med en masse fotografer. Og alle kan være med. Ligemeget om du kun har en mobiltelefon at fotografere med – eller du slæber rundt på det helt store professionelle udtræk.

Foredrag

Fra tid til anden kommer vi rundt i landet med vores foredrag. 1-2 timer hvor vi fortæller om et fotografisk emne, præsenterer vores billeder eller lægger op til en fotografisk debat.

De fleste af vores events er gratis at deltage i. Det eneste som kræves er at man tilmelder sig her. På nogen af dem er der et begrænset antal pladser, så tilmeld jer i god tid. En oversigt over de planlagte events i fremtiden kan ses herunder.

Kommende arrangementer

  • >Der er PT ikke planlagt nogle arrangementer – men hold øje her og på vores Facebook-side for at se, hvornår der er arrangement igen