Om fotografikurser

Fotografikurser blev startet i 2012 af Ann Malmgren og Adam Bindslev udfra en fælles interesse for fotografi, og en lyst til at formidle det.

Ann Malmgren

Style: "Portrait B&W"Ann Malmgren startede med at uddanne sig til fagfotograf som 16 årig. Hun er uddannet reportage- reklame- og portræt fotograf og har været selvstændig freelance siden 1986.
Ann er desuden uddannet voksenunderviser og coach og har været leder af Fotografi linjen på Grafisk Skole og undervist i fotografi på Skals Fagseminarium og Erhvervsskolerne.
Til daglig arbejder Ann som freelance fotograf i Jylland og København og betragter resten af verden som sin forlængede arbejdsplads.
Udover de daglige job for kunder som du kan se et udvalg af her:
har Ann en stor passion for blomster og natur fotografi  som du kan se her:
og desuden er er hun medlem af galleriet thephotographersprint hvor du kan købe værker her:

Adam Bindslev

adam--3Internationalt anerkendt assistent, fotograf og formidler Jeg udvikler indhold, tager billeder, laver video, skriver tekster og holder foredrag. Foredrag om projektledelse, kommunikation og sociale medier.

Jeg har været selvstændig siden 2009, og har før det haft forskellige lederroller indenfor indholdsproduktion og kursusvirksomhed.

Jeg startede som ivrig amatørfotograf, men begyndte at bruge fotografi i større og større grad i mit arbejde indtil det er blevet en fast del af det jeg gør. Jeg har stadig amatørens begejstring, og trang til at lege, dybt i mig – og elsker fotografiet som kunstform, formidlingsform, og som medie til at bevare minder.

Du kan møde – og følge – Adam en masse forskellige steder

Twitter: www.twitter.com/udkantsadam 

Google+: www.adambindslev.dk 

Privat blog: www.udkantsadam.dk

Semiosis Formidling ApS: www.semiosis.dk