Fotografisk Nytårskur 2015

Så er det tid til Nytårskur. For godt nok er fotografikurser.dk ikke ligefrem royale (men som et kendt sladderblad siger: “Lidt kongelig har man da lov at være”), men det skal ikke forhindre os I at invitere til fotografisk nytårskur i Aarhus den 11. januar fra kl. 10 til 16.

_MG_6177

Nikolaj Lund

Nytårskuren er til dig som interesserer dig for fotografi som kreativt udtryk, som personligt udtryksmiddel … ja som kunstform. Her lægger vi teknikken væk for en stund for at fokusere på resultaterne og processen. På de fotografier som bliver skabt, og det arbejde som ligger i at skabe dem.

Til fotografikurser.dk’s nytårskur møder du fire fotografer der fortæller om deres personlige processer. Du møder Nikolaj Lund, som fortæller om bogen “Everybody Loves Classical Music”, Jon Detlefsen fra Magasinet Kontrast der fortæller om naturen og fotografiet – og naturligvis også Ann og Adam der fortæller om deres fotografiske processer og personlige projekter.

Der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål, og naturligvis møde andre mennesker der interesserer sig for fotografi.

Det hele foregår på Naturhistorisk Museum i Aarhus, søndag den 11. januar kl. 10-16. Det er gratis at deltage, men kræver, at du registrerer dig herunder. Dog kræver det entre til Naturhistorisk Museum at deltage.

Arrangementet starter kl. 10.30, men kom i god tid da der kan være kø ved billetlugen.