Fotografisk sommer ved havet

Traditionen tro byder fotografikurser på en række sommerkurser til dig som gerne vil bruge sommerferien på fordybelse, afslapning og skønhed.

Hvorfor ikke tilbringe de lange lyse sommeraftener omgivet af mennesker der deler din interesse – hvad end interessen er blomster, fotografi, blomstermaleri, mandalaer eller noget helt femte. Alle kurserne finder sted på Djurslands nordkyst med udsigt over havet, højt til himlen og mulighed for fordybelse i stilheden.

violfrøstjerne; blosmterfotografering; blomsterfoto; Ann Malmgren;

Ligesom sidste år er der fokus på blomsterfotografiet i sommerprogrammet (vi arbejder stadig på et mere alment sommerkursus – det bliver slået op snart). Vi har intet mindre end fem kurser for dig som interesserer dig for blomster – så du kan helt sikkert finde et der passer til dig.

Vi starter sæsonen den 27. juni 2014 med kurset Fra blomsterfotografi til blomstermaleri. På dette seks dages kursus lærer du først hvordan du fotograferer blomster, arbejder med lyset og meget mere – og derefter lærer du at tage udgangspunkt i dine fotografier for at skabe fantastiske blomstermalerier. Kurset kræver ingen forudsætninger – men er for dig som bare gerne vil lære at komme tæt på blomsternes skønhed, og som har et ønske om at lære hvordan man skildrer den kreativt.

Hvis du gerne vil have den helt koncentrede fordybelse i blomsterfotografi – så er det kurset Blomsterfotografi, Makro og Billedredigering du skal på. Det er  et seks-dages kursus der løber fra den 20. juli til den 26. juli. Det handler kun om blomster – formiddage med undervisning indendørs og eftermiddage hvor vi besøger fantastiske blomstrende haver på Djursland. Du lærer at arbejde med lys, komposition og kamera – og med i kurset er en hel dag hvor du lærer at arbejde i Photoshop eller anden billedredigering.

Har du brug for ekstra fordybelse prøver vi i år med et helt nyt kursus – nemlig kurset Foto Tegning Mandala Yoga Blomster – her er fire dage hvor vi starter hver morgen med blid yoga og tillader os at synke helt ind i et univers af symmetri, skønhed og kreativitet. Det er det perfekte afbræk fra en stresset hverdag, og giver dig virkelig mulighed for at få ladet batterierne op. Det er 4 dage fra den 3. august til den 7. august.

Når sommeren går på hæld og det er på tide at vende tilbage til hverdagen byder vi på de to sidste kurser. Det er kurset Blomsterfotografi der kører hele to gange – en gang fra 8. august til 12. august – og igen fra 13. august til 17. august. Her tager vi igen ud i de blomstrende haver og du lærer alt om hvordan du fotograferer smukke blomster, laver flotte kompositioner og arbejder med lyset.

Læs mere om kurserne ved at klikke på linksene herover – eller find dem på forsiden. Der er early bird rabat på alle kurserne – hvis du tilmelder dig før juni er der penge at spare. Og da alle kurserne er med begrænsede pladser kan du godt blive nød til at skynde dig. Når kurset er fyldt så lukker vi for tilmeldinger.