Gratis Fotowalk i Aalborg den 26. marts kl. 17:30

Foråret venter forude, og dermed også sæsonen for Fotografikurser.dk’s gratis fotowalks. Og vi skyder sæsonen i gang med vores første fotowalk i Aalborg torsdag den 26. marts kl. 17.30.

ann_pressebilledeEn fotowalk er en fantastisk mulighed for at møde andre mennesker der interesserer sig for fotografi, og lade sig inspirere af deres selskab. På vores fotowalk i Aalborg den 26. marts starter vi turen ved Musikkens hus og bevæger os langs vandet ind mod byen. Undervejs ser vi efter motiver på havnefronten, hvor der vil være mulighed for at tage panoramaer ud over Limfjorden, tage billeder af bylivet og se efter arkitektoniske motiver fra både Musikkens Hus, Utzoncenteret og Aalborghus Slot.

Ingen forudsætninger kræves

En fotowalk er for alle der interesserer sig for fotografi. Hvad enten du fotograferer med din telefon eller et professionelt spejlreflekskamera er du velkommen til at være med. Det handler først og fremmest om at møde hinanden og se efter spændende motiver i fællesskab.

Slutningen af turen kommer til at foregå på Søborg Bryghus’ Brewpub “Missing Bell”. Her mødes vi omkring kl. 19 og taler fotografi.

Det koster ikke noget at være med, men tilmelding er nødvendig. Reserver plads herunder. Vi glæder os til at se dig.