Til virksomheder

Til virksomheder og organisationer der har helt særlige fotografiske behov tilbyder vi fra Fotografikurser helt skræddersyede forløb. Kort sagt så kan du købe en underviser i en, eller flere, dage – og få et forløb som er lavet helt særligt til din virksomhed.

Kort sagt tilbyder vi dig at blive troldmandens lærling. Få en professionel fotograf ud i virksomheden – og udnyt muligheden for at stille spørgsmål, og lære alle de tips og tricks som kan hjælpe dig i lige netop DIN fotografiske opgave.

Personalefotografi

Billeder af medarbejderne i din virksomhed betyder alverden for førstehåndsindtrykket – uanset om de ligger jeres hjemmeside eller bliver brugt på visitkort. Det er her kunder og samarbejdspartnere aflæser, hvilke værdier virksomheden / organisationen er styret af, hvordan det er at arbejde i virksomheden og hvilket selvbillede I har som organisation.

I dag er det de færreste der bestiller en professionel fotograf til at tage disse værdifulde billeder. Men nu kan du få et konsulentbesøg, hvor vi, på 1 eller 2 dage, laver et fuldstændigt workflow til personalefotografering. Fra optagelsen af personer til redigering til udgivelse på nettet.

Vi arbejder i hele landet. Og da alle opgaver er forskellige og individuelt tilpassede kan priserne variere, og vil i høj grad afhænge af netop jeres behov.

Priseksempel: 1 dag i din virksomhed med personalefoto fra kamera til færdig udgivelse på nettet: ca 5.500 kr + moms.
Du vil forudgående få en samtale med os så vi helt præcist kan tage udgangspunkt i dit behov og dine udfordringer. Vi garanterer én ting: du kommer selv til at lave rigtigt gode billeder af personalet og have styr på processen, når dagen er gået

Produktfoto

Samme setup gælder for produktfoto. Du får besøg af en underviser fra fotografikurser – og lærer hvordan du bruger lys, produktbord, reflektorer – og hvordan du indstiller kameraet, hvilket udstyr du har brug for, og hvordan du skal efterbehandle billederne. Og ved slutningen af forløbet vil du have en masse brugbare produktfotos til din webshop, dit katalog eller til reklamer.

Kontakt os

Vi vil gerne høre mere om hvad vi kan gøre for dig – så skræddersyer vi netop det forløb, som passer til din virksomhed eller organisation. Vi glæder os til at høre fra dig, og give dig et knivskarpt tilbud.